#synchroonkijken 2014

#synchroonkijken 2014

#synchroonkijken is een initiatief van Else Kramer waarbij het doel is om een week lang met duizenden deelnemers elke dag een nieuwe foto-opdracht te doen. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan foto’s, want iedere deelnemer heeft natuurlijk een eigen interpretatie en/of uitwerking van de opdracht. De foto’s worden via verschillende social media gedeeld met de hashtag #synchroonkijken en verzameld op Pinterest.

Ik was wel benieuwd wat ik daarvan terecht zou brengen en wat voor soort opdrachten er langs zouden komen. Het waren leuke en diverse opdrachten die me weer eens anders aan het denken hebben gezet en waardoor ik foto’s heb gemaakt van dingen waarvan ik dat normaal niet zo snel zou doen. Waarschijnlijk is er volgend jaar wel weer een nieuwe #synchroonkijken-ronde, wie weet doe ik dan gewoon weer mee. Goed voor het ‘out-of-the-box’ denken! Hier mijn resultaten:

 

De opdracht van dag 3 was wat omvangrijker dan het maken van 1 oranje (bovenstaande) foto. Het was namelijk de bedoeling om 11 oranje-foto’s te maken en de elfde te posten. Alle elf oranje foto’s zie je hieronder: